Less på sjukhus!

I ungefär en veckas tid har jag haft en massa nässelutslag över hela kroppen. Eftersom jag inte är allergisk mot något, så vitt jag vet är det lite konstigt. Och igår kväll svällde läpparna upp. Helsjuk känsla och det bara stack i dom. Haha. Så eftersom det räknas som rätt allvarligt med reaktion vid mun fick vi åter igen ta taxi till akuten. Tur som var blev man väl lite prioriterad & slapp vänta i timmar. Fick dricka kortison, ta blodprov, prov i hals & pissa lite:P Och efter många om och men kom läkaren fram till att det var förra kuren mot urinvägsinfektion jag inte tål. Det visade sig även att jag fortfarande har kvar infektionen och fick ny pencilin. Suck suck suck! Så ungefär 600spänn fattigare & en timme senare åkte vi hem igen, men jag ser fortfarande ut som en jäkla prickig korv. Och det kliar som bara den. Sen måste jag bara berätta att jag såg världens största blåtira där, alltså jag kunde nästan inte sluta stirra:P hehe. Den var typ svart & buktade ut flera cm. Nog pratat om sjukhus nu för ett bra tag framöver hoppas jag. I helgen är det Halloween & lite överskattat känner jag. Så Mattias & jag drar till Göteborg och träffar Olov istället. Där ska det käkas på Pizza Hut! MMM. Och så har vi även bokat biobiljetter till den nya Bond-filmen. Det blir förhoppningsvis en bra helg:)

Min kändiskärlek

Mattias & jag påbörjade en lustig diskusson om vem vi tyckte var snygga när vi var mindre. 
Jag minns att jag såg på Oprah en gång & gästen var inte mindre än Ty Pennington, haha. Ni vet den otroligt dryga inredaren i Extreme Home Makeover. Han var ju så snygg, och vid senare eftertanke kan det inte vara allt för många år sedan. Haha! Men tur att åsikter kan ändras, men han ser ju inte ut att vara äldre än 40 vilket han är. Pengar=operationer, kanske?


Mattias förslag tyckte jag var lite gulligare, tvillingarna Olsen från Huset fullt. Jag får hoppas att han var sisådär 8 år när han tyckte de var snygg & inte 15:P


Måndag 20:e Oktober

Har det hänt något viktigt? Nej
Har jag något viktigt att skriva? Nej

Men en sak funderar jag lite på. Trots allt är det snart jul, och hur gör man om man inte har en hel familj längre?
Jul & födelsedagar var väl det man uppskattade som mest när man var liten, stämning & att alla var samlade.
Jag trodde aldrig att jag skulle behöva bli en sån som ska flänga runt till allt & alla vid högtider. Helst av allt skulle jag bara vilja slippa jul, för inte finns det något mysigt att åka runt till alla för att det är ett måste?
Jag vill ha det som vanligt, hela familjen & den där jäkla kalle anka som man sett sjuttioelva gånger!
Ursäkta men Fan ta skilsmässor!

Nattliga äventyr på sjukhuset

Denna natt fick varken jag eller Erica mycket till sömn. Det hela började med att när vi skulle gå å lägga oss så mådde Erica inte så vidare bra, vi hade en aning om att det kunde vara urinvägsinfektion men vi tänkte inte så mycket mer på det. Utan när klockan kanske var runt ett på natten så vaknade hon av att hon hade jätteont på ena sidan där hon har sin enda njure och mådde riktigt piss, så hon fick springa upp och spy ett par kakor. Givetvis blev jag rädd å lite nojig och tänkte om infektionen kanske hade gått upp och satt sig på hennes njure. Så jag fick ringa till sjukrådgivningen och fråga lite grann, där sa de bara att hon skulle te en Ipren och om det inte blev bättre i smärtan så skulle vi uppsöka sjukvård. Sagt och gjort så blev det inte bättre så vid klockan två på natten satte vi oss i en taxi och åkte till akuten. Där fick vi vara ett tag och det visade sig att det var en urinvägsinfektion som Erica hade fått. Så vi kom hem till en halv fem imorse och hade föreläsning idag, så man är rätt trött. Men tur att det inte hade påverkat hennes njure bara!

Så nu väntar det fläsk- och kycklingfilé-spätt med tzatziki, ris och en FET JÄVLA KALL COLA!


Här är en grym låt - Guru Josh Project - Infinity 2008

heeej min görlfleend

Efter en mysig hemmakväll med god mat och lite vin ska vi nu slagga. Mattias drack tydligen för mycket av det goda & kom nyss springande med två rostade mackor i handen. HEEEJ MIN GÖRLFLEEND var de ord som kom ur hans mun. Han är bra gullig den där Mattias Johansson.

Jag har funderat hela denna dag & nu är det fan dags att stoppa in fingrarna i rövhålan för att komma framåt i detta liv.
Eller heter det möjligen dra ur fingrarna? (mattias förslag) men eftersom han inte riktigt är kapabel till att tänka just nu blir jag osäker. Fast dra ur? De sitter ju inte där redan?! Eller?


God natt


Kweekie

En grådaskig Lördag utan mål, så att säga. Men man kan ju alltid roa sig med att Ronald Mcdonald goes Crazy..!



piss on the pung

De senaste dagarna har vi bland annat hunnit tagit oss tillbaka till Halmstad. Jag kan säga att det inte kändes helt säkert med flygningen pga. det fjuttiga planet som bara tog 19 personer. Och i och med att det bara får plats 19 personer behövs ingen flygvärdinna. Så Mattias, jag och Sessan fick vara helt själva i kabinen :)
Såhär ser planet ut :)  
dgfdgdf

Annars har det inte hänt mycket alls.


Shit on the pitt

Dagarna här i Bollnäs har mestadels bestått av filmtittande pga. allt regn.
Sämst film hittills: Mamma Mia- väldig besvikelse eftersom alla höjt den till skyarna, fast iofs är det mest äldre som gillar den.
Bästa film hittills:You don't mess with the Zohan- Riktigt bra!

fdgdfg

Ikväll kanske det blir utgång, vi får se.

RSS 2.0