Tisdag

Imorgon bär det av mot Hälsinglandspärla (?) - Bollnäs. Det ska bli skönt att få komma hem till lite trygga marker om man säger så. Sen ska det bli roligt att kanske träffa lite kompisar också :) Så imorn åker jag och Sessan tåg mot Söderhamn där kanske Erica plockar upp mig och Sessan. Roligt det ska bli :)

Måndag

Idag har jag haft redovisning i en hemuppgift som handlade om att vi skulle Segmentera och Positionera ett företag eller ett varumärke. Jag hade gjort om bilföretaget Mini (Hundkojan). Som tur var slapp jag gå upp och prata så jag behövde bara lämna in mina papper.


Lördag - dekig

Ja då har man varit ut i Halmstad för första gången då. Det var jag Arman, Robert, Kitte och Robin som gick till Mårtenson, var väl ett okej-ställe men finns ju inget som slår gamla hedliga Tranan - om man säger så. 

Det hela började med att jag gick till Arman, därefter så gick vi två till Kitte där de andra var. Spelade lite PES 08 på Xbox och drack Minttu. Sedan när klockan närmade sig så gick vi ner på stan där vi gick in på Mårtenson och dansade. Fett crowded och till min förvåning så dansade man såhär i Halmstad ;


Bollnäs - Dag 1

Jaha, nu efter den otroligt dryga tågresan tänker jag inte åka hem igen:P Näe, fy sjutton säger jag bara.

Idag var mamma, Niklas & jag iväg & bowlade. Vem vann? inte helt oväntat Erica;) Efter en lätt vinst gick vi till Alex jobb där även mormor & morfar mötte upp. Han lagade oss en väldigt god middag. Själv åt jag biff i någon rödvinssås om någon är intresserad?
Niklas & jag stannade faktiskt hos mormor & morfar för att sova lite. Alla ligger & snarkar just nu så sängen känns rätt så lockande. Men innan dess ska jag faktiskt ta & rensa upp lite på mormors dator. För mycket skräp i tusen olika mappar.
Kan bjuda på några bilder som jag hittade här i röran.
jhgj       bcg

Nybliven 20-åring                  Bror med söta Bella

mjhk       jhgg
Alex student                            Alina

God natt


Onsdag - Black Squirrel

Jaha då var det Onsdag, imorgon åker Erica hem en sväng till Bollnäs för att hälsa på. Förmodligen åker jag hem också, fast nästa vecka. Få se om jag tar planet eller tåg. Det kommer bli väldigt ensamt här nere, men så är det.

Såg en svart ekorre idag, coolt!

Söndag

Igår kom vi hem från Götet, vi var ju där i Fredags. Dagen började med att Erica och jag satte oss på bussen  vid 15.30 sen kom vi fram 17.15 där Erik och Olof mötte upp oss, sen tog vi lokalbussen  till Olofs lilla lya med skabbkök, haha.

Där gjorde vi oss i ordning o tog några snabba stänkare innan vi sen stressa bort till Nordstan där jag tror vi tog rekordet på att kräma en pizza på Pizza Hut, vi var där kanske en kvart. Tummen upp för det snabba jobbet av personalen!  Ja efter pizzan stressa vi bort till bion, vi kom kanske 10 min försent men det var lugnt. 

                                                                          
Efter bion tog vi spårvagnen till Avenyn där vi letade upp
 ett 7-Eleven eftersom Erica hade fått de fetaste
skavsåren någonsin, tråkigt. 

Några plåster senare satt vi på Bärså och drack några
drinkar - Riktigt smarriga! Tror det var någon slags
lingondrink. 
Runt kl 01.30 så tog vi vårat pick och pack och gick vidare
till Nefertini där Erik och Olof dansa sina lurviga till riktigt
tung House-musik.  Tyvärr så hade Erica inga hälar kvar så
vi fick sitta o prata o pussas vid sidan om och kolla på folk,
var trevligt det med!

Vid 4a snåret så blev det lite stekt korv i Olofs lya och
sen lägga sig o skrylla på golvet.

Men som sammanfattning så var det mycket Trevligt,
görs gärna om fast med lite mer tidsmarginal

                                                                  


Tropic Thunder

Om en timme åker Mattias & jag till Göteborg. Där ska vi hälsa på Olof & Erik.
Vi ska även gå på bio, Tropic Thunder:) Mattias & jag kom på att vi aldrig har vart på bio tillsammans:P Skamligt!
Sen får vi se hur kvällen artar sig!

/Erica


Onsdag - Korpen Debut!

Igår - en svettig dag.

Igår hade jag skola från 08.15 - 16.00 så det var lite dryg. På lunchen gick jag, Robert och Mike till en turkgrill å käkade lite kycklingkebab, den slank ner! Senare på kvällen så gick jag och Erica till Östra-stranden och solade lite på en sanddyna. Riktigt fint är det där.

Idag - Korpen

Och idag Onsdag så var jag "ledig" från skolan så vi gick ner till staden för att kika på lite kläder, men hittade inget av värde så det blev lite rengöringskräm åt mig och en halsduk.

Klockan 18.45 så hade jag lovat Robert att jag skulle vara med å spela en korpmatch med hans lag, gick väl sådär förlora med 1-2 så det var lite tråkigt. Men då har man spelat sin första korpmatch i fotboll, haha!

Quality entertaining:



Hörs..

Shiiit!

Alltså vi är redan inne på vår 4:e vecka här!
Snart har väl Mattias pluggat klart & jag har fortfarande ingen aning om vad jag vill göra eller bli. Frisör är jag så otroligt less på, efter många olika omständigheter. Om man ska plugga, vad ska man plugga till? Känns som att om jag vill bli något annat kommer jag få plugga tills jag är 80+. Nej då men nästan. Vore lättare om någon bara kunde berätta vad jag ska bli.


Livsnjutaren

Idag är en "längta hem" dag. Tur att denna latmask underhåller mig tråkiga & gråa dagar som denna. Suck


Fredag! wei

Dagen började med en liten sovmorgon. Duschade och drog ner till stan en sväng. Där gick vi runt & kikade, hittade några klädesplagg. Mattias köpte 1 skjorta & en mysig tröja. För mig blev det ett par chinos:)

Annars har vi handlat lite mat & städat. Runt sju ska vi hämta upp Erik & Olof som ska hälsa på oss en sväng. Trevligt trevligt. Mattias ska laga sin specialitet, vad kan inte avslöjas ännu men lovar att det är så jäkla gott! Mmmmm

Hej då
/Erica

tv-kväll

Dagen har verkligen vart seg! Slutade såklart med en tv-kväll. Mycket roligt att se såhär på hösten, när allt sätter igång:)
Dumt att Idol & Top model är samma tid, men jag får så lov att ge vika för Mattias vilja att se det förstnämnda.
Idol är faktiskt lite kul att se, vissa måste ju bara skämta! Pinsamt, men roligt.
 
Fattar inte hur seg man blir av att bara vara hemma, känner mig som en fet & lat larv som bara sussar fötterna efter mig om dagarna. Att skifta mellan sittande & liggande bränner inte så många kalorier. Men på något sätt har jag inte ork?! lustigt det där. Men imorgon blir det en liten skillnad:P Gymkortet ska införskaffas. Ett steg närmre lite träning iaf. Haha

Nej nu ska jag fortsätta med mina dagliga vanor, lägga mig i soffan eller sängen.
Förmodligen sängen, för imorgon har vi ett rätt fullt schema + att vi får besök;P Det ni!



Nu ropar mina änglar! Här är en bild på den ena. Hehe

/Erica


Onsdag

Sitter just nu o kollar på Idol, snacka om vad vissa suger kobra.  Hoppas det kommer en kille likt denna snart..


Tisdag

Här är en film som man blir helt fäst i!


Tisdag

Idag har det varit föreläsningar (2st). Den första var en introduktion som sög jävligt mycket, de snacka bara en massa skit!  Sen andra föreläsningen var Internet Marketing,  vi ska bilda grupper, 4 fyra i varje, hoppas jag hittar några vänner att bilda en grupp med, haha.

Och nu håller vi på och lagar pannkakor, ska bli så gott, MUMS!



Måndag

Idag vaknade vi väl runt kl 10. Jag hade ingen föreläsning idag som var jäkligt skönt!  Men för att inte bara sunka så kom vi på en väldigt bra idé - trodde vi.  Vi kom nämligen på att vi skulle gå bort till Euroshop, ett ställe där de har lite olika affärer. Men när vi väl hade börjat gå så visade det sig att det inte låg så nära som vi trodde, utan det tog drygt en timma att gå dit.  Men så är det, men skönt att vi fick lite luft iaf!  Och imorn är det skola igen, suck. Men kan berätta att Erica & jag ska börja träna på Kåren, hoppas vi kan hålla i det.

Btw så här kan ni se lite av vårat sovrum.
 

Mysigt va?

Vårat kök

Såhär ser vårt kök ut. Resten får ni se någon annan dag, då det är städat & fint så man törs visa:P
Något som är väldigt skönt är att köket är så stort:)
  

/Erica


Östra Stranden

Hit tog Matte & jag en promenad för någon dag sedan. Vi satte oss & njöt i solen. För snart lär vi väl inte få en skymt av den härnere?!
    
Östra Stranden                    Min älskling
    
Fint :)                                      Död manet- Blä!

Åter vid skolbänken

Jaha ja då har man gått första - riktiga dagen i skolan. Var inte allt för blodigt, lite introduktion och vise versa i E-Handel och internetmarknadsföring. Och imorgon har vi vår första föreläsning i Marknadsföring. Spännande att se hur den kursen ser ut.

/Mattias

Vilken helg!

Nu börjar alla bitar sakta men säkert falla på plats. Varken min pappa, Mattias föräldrar eller Mattias & jag förstår hur man kan packa in så mycket grejer i en etta. Så nog har vi möbler och andra prylar så det räcker och blir över till denna lägenhet.
Har även flera kartonger med leksaker som jag var tvungen att ta eftersom min mor och far flyttat isär. Barbiedockor & nallebjörnar som jag inte har mage att slänga. Vem vet, kanske får man användning för dom någongång!? hm

Idag var det Mattias första "riktiga" skoldag, får höra sen vad han tyckte. Själv ska jag ju börja leta ett jobb, något borde ju gå att hitta.

Nej nu ska jag fixa lite med lägenheten så jag kan ta några bilder någongång.

/Erica




RSS 2.0